Produktion

VĂ„r Produktion


Produktionen Àr hjÀrtat i vÄrt företag. BelÀgen i Köln, Àven kÀnt för parfym (eau de Cologne), sin Dom och det stora chokladmuséet, utgör det navet i all vÄr verksamhet. HÀr skapar vi minnesvÀrda tÄrtor helt utifrÄn dina idéer. Det börjas tidiga morgnar, dÄ vÄra konditorer bakar de fÀrska tÄrtbottnarna i vÄra högteknologiska ugnar som sÀkrar perfekt resultat varje gÄng. Med hjÀlp av vÄrt unika livsmedelstryck blir ditt önskade foto eller valda motiv överfört pÄ den utsökta marsipanen frÄn Odense som kavlats till perfektion precis innan. Bottnarna förses om vartannat med den fÀrska cremen och din tÄrta Àr redo att tÀckas. Vi lÀgger stort vÀrde vid fingerfÀrdigheten och handarbetet som ligger bakom en perfekt tÀckning utan veck eller bristningar i marsipanen. Inget skickas ut, som vi inte sjÀlva skulle servera med stolthet! Till sist avrundas allt med en fin och sÀker förpackning dÀr Àven valda tÄrtdekorationer, kort med din hÀlsning och innehÄllsförteckning med mera lÀggs med.

 

Philosophie

VÄr filosofi Àr att endast den bÀsta kvaliteten kan lÀmna vÄrt hus. Det inkluderar i första hand mycket noga utvalda ingredienser. Det börjar med det finaste klarifierade smöret (rent smörfett) som rundas av med Callbaut's fina choklad som sedan toppas med Odense's utsökta marsipan. Allt ifrÄn förberedelser till bakning sker under en strikt kvalitetsstyrning som sÀkerstÀller att slutresultatet för varje order blir ett mÀsterverk. VÄr förpackningsavdelning har skrÀddarsydda lösningar som sÀkerstÀller att vÄra bakverk kommer fram i utmÀrkt skick till alla kunder.

"Meisterbetrieb"

För att producera högsta kvalitet krĂ€vs inte bara högkvalitativa ingredienser, utan Ă€ven spetskompetens inom omrĂ„det. DĂ€rför har vi vĂ„ra egna konditormĂ€stare (ty. Konditormeister) som hĂ„ller ett öga pĂ„ att alla höga kvalitetskrav uppfylls. Vi jobbar Ă€ven stĂ€ndigt med utveckling av idĂ©er till nya smaker och tĂ„rtor. DĂ€rutöver kan vi som verksamhet under konditormĂ€stares ledning, d.v.s. Meisterbetrieb (sv. mĂ€starverksamhet), Ă€ven ge goda möjligheter till unga mĂ€nniskor som vill utbilda sig till konditorer.

Medarbetare

Vi vill att alla vÄra medarbetare ska brinna för vÄra produkter. Vi tror att om man Àlskar vÄra bakverk sÄ kommer man att engagera sig fullt ut för att skapa de bÀsta produkterna till vÄra kunder. Vi har etablerat en mycket genomarbetad urvalsprocess för att hitta de bÀsta personerna till vÄrt team. Vi Àr stolta över vÄrt internationella team av konditorer som alla strÀvar efter samma sak - viljan att skapa de absolut bÀsta tÄrtorna för vÄra kunder!

Teknologi & Innovation

Utöver noggrant handarbete och spetskompetens, lÀgger vi stor vikt vid nytÀnkande och effektivisering. Detta för att kunna bibehÄlla högsta kvalitet till en rimlig kostnad, samt att kunna ge vÄra kunder individuellt anpassade detaljer som Àr lika snygga varje gÄng. Detta Ästadkommer vi bl.a. genom den unika livsmedelstryckteknologi som vi specialiserat oss pÄ. Genom unik kompetens i teknologin samt noga beprövade metoder, kan vi erbjuda en helt ny nivÄ av detaljrikedom aldrig tidigare skÄdad pÄ tÄrtor i dessa prisklasser.

Lebensmitteldrucktechnologie